Betaalmethoden

Voor het afhandelen van de betaling bij je bestelling vertrouwt MamaKado op de online kassa van MultiSafepay. Die naam zul je bij het afrekenen (en daarna bijvoorbeeld op je rekeningafschrift) tegen kunnen komen. De samenwerking met MultiSafepay verzekert jou ervan dat je betaling en de daarbij ingevoerde gegevens veilig en snel worden verwerkt. Via onze partner Klarna maken we achteraf betalen mogelijk.

MamaKado maakt gebruik van de online kassa van MultiSafepay
Achteraf betalen kan - tegen extra kosten - via Klarna Factuur
Nederlanders betalen het snelst via iDEAL en PayPal
Belgische klanten kunnen ook betalen via Bancontact en SOFORT

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Op MamaKado nemen we je bestelling meteen behandeling als je hem via één van de geboden betaalmethoden betaalt, of als je aanvraag voor achteraf betalen is goedgekeurd. Je ontvangt van ons een bestelbevestiging via e-mail zodra dat het geval is, zodat je weet dat we voor je aan de slag gaan.

iDEAL

Vrijwel alle Nederlandse banken bieden hun klanten de mogelijkheid om via iDEAL op het internet te betalen. iDEAL is een veilige betaalmethode, die ook nog eens heel snel werkt: je betaling wordt vaak vrijwel direct door ons ontvangen, zodat we je bestelling snel in behandeling kunnen nemen.

Creditcard

Betalen met creditcard is snel en veilig, en je betaalt het verrekende bedrag pas later aan de leverancier van je creditcard. Op dit moment kun je betalen met creditcards die worden aangeboden via VISA en Mastercard.

Bancontact

Voor Belgische klanten biedt MamaKado in de online kassa Bancontact aan, het Belgische equivalent van iDEAL. Deze betaalmethode werkt aanzienlijk sneller dan het alternatief van de bankoverschrijving, die vooral vanuit België soms een paar dagen kan duren.

SOFORT

Klanten buiten Nederland kunnen ook betalen via SOFORT. Via deze betaalmethode maak je gemakkelijk geld aan MamaKado over, met de gegevens die je normaal ook gebruikt voor Internetbankieren. Je betaling wordt direct door ons verwerkt, en zorgt er dus voor dat we snel met je bestelling aan de slag kunnen.

PayPal

PayPal is een soort internationale online bankrekening gericht op het doen van betalingen op internet. Ook klanten buiten Nederland kunnen via PayPal veilig en snel op MamaKado betalen. De betaling gebeurt direct; we ontvangen meteen een bericht en kunnen je bestelling vaak heel snel verwerken.

Bank- of giro-overschrijving

Via Internetbankieren kun je via je je eigen bank een digitale betaling aan MamaKado uitvoeren. Hou er rekening mee dat deze betaalmethode het traagst van alle keuzes is; afhankelijk van je bank kan het tot een paar werkdagen duren voordat je betaling door ons kan worden vewerkt. Beschik je over een niet-Nederlandse bankrekening, dan kan betalen op deze wijze soms wel een week duren.

Klarna Factuur (+€1,95)

Als dat je beter uitkomt, kun je ook achteraf betalen. Onze betalingspartner Klarna biedt daarvoor in onze online kassa de mogelijkheid. Je aanvraag wordt direct online getoetst, zodat je direct weet of je betalingsverzoek is geaccepteerd of niet. Is dat het geval, dan verwerken wij je bestelling meteen; betalen doe je pas nadat je de door jou bestelde producten thuis hebt ontvangen. Betalen met Klarna is alleen mogelijk bij een gelijk factuur- en bezorgadres in Nederland. In verband met extra administratiekosten en bescherming tegen fraude (we verzenden met Track & Trace-code) brengen we voor deze betaalmethode een extra bedrag van €1,95 in rekening.

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad