Bezorging & verpakking

MamaKado neemt de verantwoordelijkheid om jouw bestelling op tijd en in goede staat bij je te bezorgen heel serieus. We doen er bijvoorbeeld alles aan om de door jou bestelde producten binnen de afgesproken (bij het product genoemde) levertijd bij je thuis te bezorgen. Heb je meerdere producten besteld, met verschillende levertijden? Dan houden we je bestelling nog even vast, zodat we die in één keer kunnen verzenden.

MamaKado verzendt je bestelling naar Nederland of België
Je betaalt geen verzendkosten bij besteding van €50 of meer
Een cadeauverpakking krijg je bij de meeste producten cadeau

Verpakking

Bij ieder product staat in de productdetails vermeld wat je in de verpakking vindt als je bestelling bij je aankomt. Altijd is dat een boekje met informatie over je sieraad en het onderhoud ervan, bijna altijd is dat een (organza) cadeauzakje en meestal een (vouw)doosje, zodat je je bestelling ook nog eens meteen cadeau kunt geven. In veel gevallen doen we een gratis poetsdoekje voor edelmetalen als zilver en goud bij je bestelling.

Alle producten van MamaKado worden veilig verpakt, zodat jij er van uit mag gaan dat je je bestelling in goede, onbeschadigde staat ontvangt. Zo versturen we altijd in een beschermend omhulsel (doos of bubbeltjesenvelop) en zorgen we ervoor dat de door jou bestelde producten tijdens het transport niet kunnen schuiven of schuren.

Afhankelijk van het product dat je bestelde is de verpakking specifiek op dat product ontworpen. Is er sprake van een bijzondere (bijvoorbeeld extra luxe) verpakking, dan vermelden we dat over het algemeen in de omschrijving bij het product zelf.

Verzending

MamaKado verzendt haar bestelling standaard via PostNL, en in de meeste gevallen past je bestelling door de brievenbus. Als dat voor een veilige bezorging handig is, dan kunnen we er - zonder meerkosten voor jou - voor kiezen om je bestelling alsnog aangetekend of als pakket te versturen. In die laatste gevallen ontvang je van PostNL automatisch een track & trace-code waarme je bestelling te volgen is.

Verzendkosten

Bij het bestellen brengen we de verzendkosten direct in je winkelmandje in rekening. Voor Nederland betaal je standaard €1,95. Besteed je meer dan €50,- dan betaal je geen verzendkosten. Kies je bij het afrekenen een bezorgadres in België, dan betaal je sowieso een toeslag op de verzendkosten van €2,00.

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad