Weblog

Er is zoveel te vertellen over onze webwinkel, onze producten en winkelen, mode en stijl in het algemeen dat we op ons weblog graag een beetje extra de tijd nemen om daarover te praten.

Zelf Vingerafdruk Maken - Deel 1

Vingerafdrukken maken is super simpel, en kun je gebruiken voor allerlei kunstprojecten, of om te bewaren voor later natuurlijk. En, niet vergeten, om een ketting te laten maken bij mamakado.nl. Met drie simpele ingrediënten die je thuis hebt, maak je zelf in een paar minuten vingerafdrukken van je familie.

10x het beste cadeautje voor je vrouw

10x het beste cadeautje voor je vrouw

Je zoekt het perfecte cadeau voor je vrouw, eentje waarbij je niet alleen maar het glimlachje en verplichte 'bedankt' kusje krijgt. Een cadeau waarmee je haar van haar sokken blaast, en perfect voor al die momenten waarop je een kado nodig hebt. Voor elk budget en voor elke vrouw.

Ketting met Kindernamen; het mooiste Mamakado

Ketting met Kindernamen; het mooiste Mamakado

De kinderen zijn mama's grootste trots. Of het nou kindjes met engelengezichtjes zijn, of juist nooit een schoonheidswedstrijd zullen winnen, dat maakt niet uit; voor mama zijn haar eigen kinderen de mooiste, liefste en de beste. En dat hoort ook zo! Daarom zijn kindernamen een favoriet onderwerp voor sieraden en tattoeages, dingen die je altijd met je meedraagt. Mamakado heeft de mooiste kettingen met kindernamen, het beste kado voor mama.

Nieuw Vingerafdruk ontwerp, met gravering

Nieuw Vingerafdruk ontwerp, met gravering

Mamakado heeft sinds een tijdje vingerafdruk sieraden, en deze zijn erg gewild bij onze klanten. Waar we begonnen met een simpel muntje, hebben we sinds een tijdje de uitgezaagde hartjes, die een deel van een afdruk bevatten. Maar een aantal klanten wilden meer, nóg persoonlijker. Omdat we veel van onze sieraden helemaal zelf maken, kunnen we zonder al te veel moeite mooie nieuwe ontwerpen maken. Deze keer een ketting met een vingerafdrukhartje in een cirkel, waarop namen, datum of een tekst kan.

Een vingerafdruk sieraad, hoe maak je dat?

Een vingerafdruk sieraad, hoe maak je dat?

Onze vingerafdruk kettingen en bedels zijn erg populair, wil jij ook weten hoe we dat nou precies maken? Hieronder zie je met foto's hoe wij dat doen!

Levensboom Sieraden

Zo is het tegelijk een Heidens als een Christelijk én een Keltisch symbool, wordt het veel gebruikt in spiritualiteit, en ook moeders vinden er hun eigen Moederschap symbool in. Hoe verhouden deze verklaringen zich ten opzichte van elkaar? En als je dan besloten hebt, dat een Levensboom het perfecte sieraad voor jou zou zijn, welke kies je dan, en hoe wordt zo'n ding eigenlijk gemaakt? In dit artikel vind je een antwoord op je vragen!

Vingerafdruk bij Uitvaart verwerken in Sieraad

Vingerafdruk bij Uitvaart verwerken in Sieraad

Een sieraad als herinnering kun je altijd bij je dragen, en dat is natuurlijk heel erg fijn. Zo draag je je dierbare dicht bij je hart, en voelt het alsof ze nog een heel klein beetje bij je zijn. Mamakado maakt de hangers, armbanden en ringen helemaal met de hand, en aanpassingen naar wens zijn altijd mogelijk.

Een Moederarmband, wat is dat?

Een Moederarmband, wat is dat?

Een Moeder armband moet natuurlijk een band hebben met haar kinderen, anders is het een gewone vrouwen-armband. Dus in een moederarmband zijn symbolen van de kinderen verwerkt, de hele naam, alleen de initiaal, geboortestenen, of alles wat ik al opnoemde bij elkaar.

Vingerafdruk Ketting

Vingerafdruk Ketting

Een rouwsieraad is steeds populairder in Nederland, en de keuze is flink aan het worden. Er zijn erg veel manieren om een herinnering aan een overledene te maken, denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk sieraad of een fotosieraad. Voor de nabestaanden is het een fijne manier om hun dierbare toch bij zich te hebben, zonder de directe herkenning van een ashanger of ander assieraad.

Baby's eerste kerstmis? Ook die van mama!

Baby's eerste kerstmis? Ook die van mama!

Nieuwe mama's vinden het maar spannend, die eerste kerstmis met je baby. Alles moet perfect zijn, zodat je kindje zijn hele leven terug kan kijken op dat heerlijke gevoel van de feestdagen. Bekijk de tips van mamakado en maak vanaf het eerste jaar Kerstmis speciaal.

Pagina 1 van 7
iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.