Weblog

Er is zoveel te vertellen over onze webwinkel, onze producten en winkelen, mode en stijl in het algemeen dat we op ons weblog graag een beetje extra de tijd nemen om daarover te praten.

ketting laten maken met naam

ketting laten maken met naam

Een ketting laten maken met naam voor mama? Bij mamakado koop je mooiste naamketting. In écht zilver of goud, handgemaakt en met een korte levertijd. Gewoon uit een Nederlands atelier, met zorg gemaakt voor mama.

De 5 beste Lengte Ketting voor Vrouwen

De 5 beste Lengte Ketting voor Vrouwen

Welke maat ketting past het beste bij jou? Lees het artikel en weet precies welke lengte ketting je moet kopen als vrouw. Leer over de verschillende lengtes en hoe die passen bij elk type gezicht en lichaam.

Medische SOS ketting

Medische SOS ketting

Een SOS ketting met jouw medische gegevens achterop, met een subtiel design. Bestel de ketting op mamakado en ga op pad met een veilig gevoel. Deze zilveren hanger gemaakt en ontworpen door onze zilversmid is zowel een mooi als functioneel sieraad.

Armband met naam

Armband met naam

Armbandjes met naam zijn het leukste persoonlijke sieraad voor mama. Deze zilveren armbandjes kun je gratis laten graveren of met letterblokjes laten maken bij Mamakado. Lees hier welke opties er allemaal zijn voor het perfecte naam armbandje.

Geboortebloem ketting - Birthflower

Geboortebloem ketting - Birthflower

Een birthflower ketting is een persoonlijke manier om je gezin te laten zien. Voor elk kind is er een geboortebloem, die vertelt in welke maand hij of zij geboren is. Bestel jouw geboortebloem ketting op mamakado.nl

Wat is de geboortebloem van Maart?

Wat is de geboortebloem van Maart?

Gele narcis De geboortebloem voor Maart is een narcis. Dit komt omdat de Narcis een van de meest voorkomende bloemen is voor mensen geboren in maart. Dan begint ook de lente en deze bloem hoor bij de lente. Een ketting met geboortebloem voor Ma...

Wat is de geboortebloem van Februari?

Wat is de geboortebloem van Februari?

Net als januari heeft februari twee geboortebloemen. Je denkt misschien al snel aan de rode roos voor Valentijnsdag deze maand, maar het is niet de roos, het symbool voor liefde, die bij deze maand hoort. Het viooltje en de Sleutelbloem zijn de geboortebloemen voor februari.

De geboortebloem van Januari

De geboortebloem van Januari

De maand januari heeft twee geboortebloemen: het sneeuwklokje en de anjer. Maar wat betekent dat?

Geboortesteen: iedere maand een kleur en edelsteen

Geboortesteen: iedere maand een kleur en edelsteen

Het gebruik van geboortestenen gaat eeuwen, nee, duizenden jaren terug. Al heel vroeg in de moderne geschiedenis kreeg iedere maand op de kalender een eigen edelsteen toegewezen, en sindsdien is het gebruikelijk om kleurige edelstenen te gebruiken in bijvoorbeeld sieraden, om de geboortemaand van een baby of kind aan te duiden.

Sterrenbeeld in Zilver - de Stand van de Sterren

Sterrenbeeld in Zilver - de Stand van de Sterren

Vroeger had je oma zo'n bedelarmband. Je weet vast precies wat ik bedoel! Een beetje smoezelig zilver, rinkelend terwijl ze thee aan het zetten was, en met een aantal bijzondere bedels eraan. Zo had je de kinderkopjes waar de bedels van jouw vader...

Pagina 1 van 8
iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad