Weblog

Op het weblog van MamaKado vind je allerlei informatie: persoonlijke, maar ook gewoon hele handige. Maar eigenlijk altijd met een link naar sieraden, want dat is natuurlijk waar het hier om draait.

Vingerafdruk bij Uitvaart verwerken in Sieraad

Vingerafdruk bij Uitvaart verwerken in Sieraad

 Lidia      17-01-2018

Een sieraad als herinnering kun je altijd bij je dragen, en dat is natuurlijk heel erg fijn. Zo draag je je dierbare dicht bij je hart, en voelt het alsof ze nog een heel klein beetje bij je zijn. Mamakado maakt de hangers, armbanden en ringen helemaal met de hand, en aanpassingen naar wens zijn altijd mogelijk.

Een Moederarmband, wat is dat?

Een Moederarmband, wat is dat?

 Lidia      10-01-2018

Een Moeder armband moet natuurlijk een band hebben met haar kinderen, anders is het een gewone vrouwen-armband. Dus in een moederarmband zijn symbolen van de kinderen verwerkt, de hele naam, alleen de initiaal, geboortestenen, of alles wat ik al opnoemde bij elkaar.

Vingerafdruk Ketting

Vingerafdruk Ketting

 Lidia      12-10-2017

Een rouwsieraad is steeds populairder in Nederland, en de keuze is flink aan het worden. Er zijn erg veel manieren om een herinnering aan een overledene te maken, denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk sieraad of een fotosieraad. Voor de nabestaanden is het een fijne manier om hun dierbare toch bij zich te hebben, zonder de directe herkenning van een ashanger of ander assieraad.

Baby's eerste kerstmis? Ook die van mama!

Baby's eerste kerstmis? Ook die van mama!

 Lidia      11-10-2017

Nieuwe mama's vinden het maar spannend, die eerste kerstmis met je baby. Alles moet perfect zijn, zodat je kindje zijn hele leven terug kan kijken op dat heerlijke gevoel van de feestdagen. Bekijk de tips van mamakado en maak vanaf het eerste jaar Kerstmis speciaal.

Zwangerschaps belletje

Zwangerschaps belletje

 Lidia      10-10-2017

Je kent ze vast wel, die belletjes die voorbij komen rinkelen op zwangere buikjes. Zodra je zo'n bol laag ziet hangen, sta je op in de bus om haar je plekje te geven. Maar wat doen die zwangerschapsbelletjes nou eigenlijk? Zijn deze belletjes alleen een versiering, een herkenning van zwangerschap, of dienen ze nog een doel? Mamakado vertelt hoe dat nou zit.

♥ Proud MaMa: alle kettingen, armbanden en meer...

♥ Proud MaMa: alle kettingen, armbanden en meer...

 Jeroen      29-09-2017

Het is hét betaalbare merk voor trotse moeders: Proud MaMa. Al tijdens de zwangerschap, maar zeker ook daarna, laat je met een Proud MaMa-ketting of -armband zien hoe trots je bent om mama te zijn. Maar welke kettingen en armbanden van Proud MaMa zijn er eigenlijk? We vertellen je alles over ons hele assortiment Proud MaMa-sieraden.

Zelf je verkleurde zilveren sieraad schoonmaken

 Jeroen      28-09-2017

Wordt je zilveren sieraad geel, bruin of zelfs zwart? Verliest het z'n glans? Geen paniek, je ketting, armband, ring of oorbellen zijn vast van echt zilver... zilver verkleurt door blootstelling aan zuurstof, parfum of zelfs zweet nu eenmaal. Daar kun je gelukkig makkelijk zelf iets aan doen. Het liefst zonder bijtende chemische stofjes, maar gewoon met een zilverpoetsdoek. Of met een ouderwets trucje waar soda, aluminiumfolie en wat kokend water bij komt kijken!

Ketting met Naam, bij Mamakado

Ketting met Naam, bij Mamakado

 Lidia      21-09-2017

Laat je ketting met naam bij Mamakado maken. Al meer dan 10 jaar maken wij de mooiste mama kettingen, van dik zilver en professioneel gegraveerd.

Mama ketting: het leukste cadeau om te geven aan mama!

Mama ketting: het leukste cadeau om te geven aan mama!

 Lidia      19-09-2017

De 5 leukste kettingen voor mama, speciaal voor jou geselecteerd, zodat jij niet meer door alles hoeft te spitten.

Vingerafdruk Sieraden

Vingerafdruk Sieraden

 Lidia      16-09-2017

"Het was een spannende dag voor haar. Haar oudste kind ging vandaag voor het eerst naar de basisschool. Had ze alles goed voorbereidt? De schooltas wel goed ingepakt? En zou haar kleintje het niet vreselijk vinden, alleen in zo'n nieuwe wereld? Onbewust voelde ze met haar vingers over de groeven en lijnen van haar ring. Dat gebaar stelde haar vaker en vaker gerust. Het voelde alsof haar moeder er dan nog even bij was, meekeek over haar schouder, een klopje gaf vanuit de hemel. Ze keek naar haar hand, waar de vingerafdruk van haar vorig jaar overleden moeder op een ring prijkte. Voor de buitenwereld leek het een sierlijk patroon, maar zij wist dat het een heel persoonlijk stukje van haar moeder was, en op moeilijke momenten gaf dat een beetje steun. Met een zucht rechtte ze haar schouders, zette een vrolijk gezicht op, en wandelde samen met haar kleintje een nieuw avontuur tegemoet."

Pagina 1 van 6
iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels:     Geloofsieraad.nl     HuisdierSieraad