Weblog

Op het weblog van MamaKado vind je allerlei informatie: persoonlijke, maar ook gewoon hele handige. Maar eigenlijk altijd met een link naar sieraden, want dat is natuurlijk waar het hier om draait.

Ketting met Naam, bij Mamakado

Ketting met Naam, bij Mamakado

 Lidia      21-09-2017

Laat je ketting met naam bij Mamakado maken. Al meer dan 10 jaar maken wij de mooiste mama kettingen, van dik zilver en professioneel gegraveerd.

Mama ketting: het leukste cadeau om te geven aan mama!

Mama ketting: het leukste cadeau om te geven aan mama!

 Lidia      19-09-2017

De 5 leukste kettingen voor mama, speciaal voor jou geselecteerd, zodat jij niet meer door alles hoeft te spitten.

Vingerafdruk Sieraden

Vingerafdruk Sieraden

 Lidia      16-09-2017

"Het was een spannende dag voor haar. Haar oudste kind ging vandaag voor het eerst naar de basisschool. Had ze alles goed voorbereidt? De schooltas wel goed ingepakt? En zou haar kleintje het niet vreselijk vinden, alleen in zo'n nieuwe wereld? Onbewust voelde ze met haar vingers over de groeven en lijnen van haar ring. Dat gebaar stelde haar vaker en vaker gerust. Het voelde alsof haar moeder er dan nog even bij was, meekeek over haar schouder, een klopje gaf vanuit de hemel. Ze keek naar haar hand, waar de vingerafdruk van haar vorig jaar overleden moeder op een ring prijkte. Voor de buitenwereld leek het een sierlijk patroon, maar zij wist dat het een heel persoonlijk stukje van haar moeder was, en op moeilijke momenten gaf dat een beetje steun. Met een zucht rechtte ze haar schouders, zette een vrolijk gezicht op, en wandelde samen met haar kleintje een nieuw avontuur tegemoet."

Naamketting Graveren bij MamaKado

Naamketting Graveren bij MamaKado

 Lidia      13-07-2017

Okay, okay, je hebt ze al lang gezien. Al in het jaar 1990, vast en zeker, van die zilveren en gouden platen in de vorm van je naam. Opzichtig en Tokkie, en dat is niet helemaal de look waar je zelf voor wilt gaan als moeder. Een ketting met de na...

Kraamkado: Een blijvend Sieraad met persoonlijke Gravering

Kraamkado: Een blijvend Sieraad met persoonlijke Gravering

 Lidia      10-07-2017

Vaders, je kind is net geboren, en nu ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor je vrouw dat zegt: "Wauw, ik ben echt zo trots op je!" Want het is niet niks natuurlijk, bevallen van een zoon of dochter. Ja, heel veel vrouwen doen het, en het li...

Mijn Zilveren Sieraad wordt Bruin en Zwart!

Mijn Zilveren Sieraad wordt Bruin en Zwart!

 Lidia      08-06-2017

De zomer is in aantocht, en daarmee warmer en vochtiger weer. Je zilveren sieraden zien er schitterend uit op een bruine huid natuurlijk, en de sieraden van Mamakado zijn de allerleukste. Nu beginnen ze te verkleuren, geel, bruinig of zwart uitgeslagen! Hoe komt dat en hoe kun je dat het beste weer schoonmaken?

Ringmaat bepalen voor Webwinkel

Ringmaat bepalen voor Webwinkel

 Lidia      01-11-2016

Wij hebben echt heel erg leuke ringen. Dat is gewoon zo… En dan wil je die bestellen, maar welke maat heb je nou nodig?

Ik hou van jou tot de Maan en terug, Zilveren Ring

Ik hou van jou tot de Maan en terug, Zilveren Ring

 Lidia      24-10-2016

Ah, wie kent dat verhaal nou niet, van het konijntje Hazeltje die aan zijn vader wil uitleggen hoeveel hij van hem houdt. Het was de inspiratie voor het ontwerpen van een nieuwe ring, die direct succesvol was.

Zelf bedeltjes maken, deel 2

Zelf bedeltjes maken, deel 2

 Lidia      21-10-2016

Soms is het fijn om gewoon even iets voor jezelf te doen. Of voor je kinderen. Met een atelier als dat van MamaKado tot m'n beschikking, betekent dat dat ik bijvoorbeeld graag bedeltjes maak die mijn dochter aan haar bedelarmbandje kan hangen. Over haarzelf, of over haar hobbies.

Loving Family Hangertjes Graveren met Naam

Loving Family Hangertjes Graveren met Naam

 Lidia      18-10-2016

Sinds een maandje graveren we bij MamaKado ook onze super populaire Familie hangertjes van Loving Family. We kregen er al zo veel vragen naar, maar durfden het steeds niet aan. De poppetjes zijn namelijk echt 3D, en dus gebogen oppervlakken en daar heeft onze lasergraveermachine wat problemen mee. Maar, het is toch gelukt. En mooi dat ze zijn!

Pagina 1 van 5
iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.