Volg ons!   Facebook   Nieuwsbrief

Weblog

Op het weblog van MamaKado vind je allerlei informatie: persoonlijke, maar ook gewoon hele handige. Maar eigenlijk altijd met een link naar sieraden, want dat is natuurlijk waar het hier om draait.

Ringmaat bepalen voor Webwinkel

Ringmaat bepalen voor Webwinkel

 Lidia      01-11-2016

Wij hebben echt heel erg leuke ringen. Dat is gewoon zo… En dan wil je die bestellen, maar welke maat heb je nou nodig?

Ik hou van jou tot de Maan en terug, Zilveren Ring

Ik hou van jou tot de Maan en terug, Zilveren Ring

 Lidia      24-10-2016

Ah, wie kent dat verhaal nou niet, van het konijntje Hazeltje die aan zijn vader wil uitleggen hoeveel hij van hem houdt. Het was de inspiratie voor het ontwerpen van een nieuwe ring, die direct succesvol was.

Zelf bedeltjes maken, deel 2

Zelf bedeltjes maken, deel 2

 Lidia      21-10-2016

Soms is het fijn om gewoon even iets voor jezelf te doen. Of voor je kinderen. Met een atelier als dat van MamaKado tot m'n beschikking, betekent dat dat ik bijvoorbeeld graag bedeltjes maak die mijn dochter aan haar bedelarmbandje kan hangen. Over haarzelf, of over haar hobbies.

Loving Family Hangertjes Graveren met Naam

Loving Family Hangertjes Graveren met Naam

 Lidia      18-10-2016

Sinds een maandje graveren we bij MamaKado ook onze super populaire Familie hangertjes van Loving Family. We kregen er al zo veel vragen naar, maar durfden het steeds niet aan. De poppetjes zijn namelijk echt 3D, en dus gebogen oppervlakken en daar heeft onze lasergraveermachine wat problemen mee. Maar, het is toch gelukt. En mooi dat ze zijn!

Zelf bedeltjes maken!

Zelf bedeltjes maken!

 Lidia      16-09-2016

Met een dochter van 10 en een atelier om sieraden te maken is af-en-toe creatief uitspatten natuurlijk niet te voorkomen. Sterker, het is juist hartstikke leuk! En wat is er dan mooier dan het maken van persoonlijke bedels voor een prachtige bedelarmband die een heel verhaal vertelt?

Zilveren Hanger Poetsen met Soda en Aluminiumfolie

Zilveren Hanger Poetsen met Soda en Aluminiumfolie

 Lidia      02-06-2016

Onze Loving Family Hangers zijn schitterend. En ontzettend populair! Logisch, want… ja… schitterend zoals gezegd. Er kleeft echter wel een nadeel aan deze zilveren hangers: bij sommige dames verkleuren ze door de zuurgraad van hun huid.

Zilveren Draaiende Ring

Zilveren Draaiende Ring

 Lidia      02-02-2016

Ah, wát gaaf! Deze zilveren ring hebben we gemaakt door een binnenring te nemen, en daar 5 dunne ringen overheen te stapelen.

Een zelf ontworpen sieraad… ook dát kan

Een zelf ontworpen sieraad… ook dát kan

 Lidia      23-12-2015

Zo tussen alle kerstdrukte in, komen er schitterende bestellingen binnen. Zo een dame, die graag een van onze zilveren cuffs wilde, maar zelf een idee had hoe dat dan moest worden...

Geboortesteen in je Sieraad: November

Geboortesteen in je Sieraad: November

 Lidia      10-11-2015

Geboortestenen zijn edelstenen die horen bij een geboortemaand, en elk van die stenen heeft een unieke betekenis en geschiedenis. De populariteit van geboortestenen is enorm, en lijkt wel iets van de afgelopen tijd, maar dat is niet zo. In de oudheid werden deze al gebruikt omdat veel beschavingen dachten dat deze edelstenen geweldige krachten hadden, zoals het brengen van geluk, gezondheid en rijkdom.

Denk aan mij…

Denk aan mij…

 Lidia      22-10-2015

Je vader is vorig jaar overleden, en ineens vind je tussen je oude papieren een ansichtkaart van hem, waar hij ondertekende met zijn naam in dat vertrouwde handschrift van hem. Met zo’n krulletje eronder, wat hij altijd deed... De tranen schieten in je ogen, van verdriet, maar ook omdat het fijn is eventjes die herinnering aan hem nog te vinden.

Pagina 1 van 5
iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.