Weblog

Er is zoveel te vertellen over onze webwinkel, onze producten en winkelen, mode en stijl in het algemeen dat we op ons weblog graag een beetje extra de tijd nemen om daarover te praten.

Augustus Geboortesteen in je Ketting

Augustus Geboortesteen in je Ketting

Geboortestenen zijn al heel lang gewild in sieraden, omdat ze zo persoonlijk zijn. Ze staan echt voor een kind of persoon en dat vinden wij mooi. Maar wat betekent dat nou, een geboortesteen? Is het zoals je sterrebeeld hocus-pocus?

Armband met Namen, behind the scenes

Armband met Namen, behind the scenes

Een moederarmband maken is zo fijn, want ik mag spelen met sprankelende kristallen, glimmend zilver en bewerkte kralen. Als koningin van de Eksters is het natuurlijk perfect om daar je werk van te mogen maken. Kijk je met me mee hoe ik die armbanden in elkaar zet?

Mamakado en #Coronavirus

Mamakado en #Coronavirus

Heel Nederland, de wereld zelfs, is in de greep van het Coronavirus. Kun je nog wel bestellen bij Mamakado, of komt dat ook uit het buitenland? Gelukkig maken wij alles helemaal zelf in ons atelier in Nederland, dus wij kunnen gewoon doorwerken. Corona of niet, Mamakado blijft haar uiterste best doen om jouw cadeau perfect en op tijd af te leveren.

Zelf Vingerafdruk Maken - Deel 1

Vingerafdrukken maken is super simpel, en kun je gebruiken voor allerlei kunstprojecten, of om te bewaren voor later natuurlijk. En, niet vergeten, om een ketting te laten maken bij mamakado.nl. Met drie simpele ingrediënten die je thuis hebt, maak je zelf in een paar minuten vingerafdrukken van je familie.

10x het beste cadeautje voor je vrouw

10x het beste cadeautje voor je vrouw

Je zoekt het perfecte cadeau voor je vrouw, eentje waarbij je niet alleen maar het glimlachje en verplichte 'bedankt' kusje krijgt. Een cadeau waarmee je haar van haar sokken blaast, en perfect voor al die momenten waarop je een kado nodig hebt. Voor elk budget en voor elke vrouw.

Ketting met Kindernamen; het mooiste Mamakado

Ketting met Kindernamen; het mooiste Mamakado

De kinderen zijn mama's grootste trots. Of het nou kindjes met engelengezichtjes zijn, of juist nooit een schoonheidswedstrijd zullen winnen, dat maakt niet uit; voor mama zijn haar eigen kinderen de mooiste, liefste en de beste. En dat hoort ook zo! Daarom zijn kindernamen een favoriet onderwerp voor sieraden en tattoeages, dingen die je altijd met je meedraagt. Mamakado heeft de mooiste kettingen met kindernamen, het beste kado voor mama.

Nieuw Vingerafdruk ontwerp, met gravering

Nieuw Vingerafdruk ontwerp, met gravering

Mamakado heeft sinds een tijdje vingerafdruk sieraden, en deze zijn erg gewild bij onze klanten. Waar we begonnen met een simpel muntje, hebben we sinds een tijdje de uitgezaagde hartjes, die een deel van een afdruk bevatten. Maar een aantal klanten wilden meer, nóg persoonlijker. Omdat we veel van onze sieraden helemaal zelf maken, kunnen we zonder al te veel moeite mooie nieuwe ontwerpen maken. Deze keer een ketting met een vingerafdrukhartje in een cirkel, waarop namen, datum of een tekst kan.

Een vingerafdruk sieraad, hoe maak je dat?

Een vingerafdruk sieraad, hoe maak je dat?

Onze vingerafdruk kettingen en bedels zijn erg populair, wil jij ook weten hoe we dat nou precies maken? Hieronder zie je met foto's hoe wij dat doen!

Levensboom Sieraden

Zo is het tegelijk een Heidens als een Christelijk én een Keltisch symbool, wordt het veel gebruikt in spiritualiteit, en ook moeders vinden er hun eigen Moederschap symbool in. Hoe verhouden deze verklaringen zich ten opzichte van elkaar? En als je dan besloten hebt, dat een Levensboom het perfecte sieraad voor jou zou zijn, welke kies je dan, en hoe wordt zo'n ding eigenlijk gemaakt? In dit artikel vind je een antwoord op je vragen!

Vingerafdruk bij Uitvaart verwerken in Sieraad

Vingerafdruk bij Uitvaart verwerken in Sieraad

Een sieraad als herinnering kun je altijd bij je dragen, en dat is natuurlijk heel erg fijn. Zo draag je je dierbare dicht bij je hart, en voelt het alsof ze nog een heel klein beetje bij je zijn. Mamakado maakt de hangers, armbanden en ringen helemaal met de hand, en aanpassingen naar wens zijn altijd mogelijk.

Pagina 1 van 7
iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad Phonytail