Weblog

Op het weblog van MamaKado vind je allerlei informatie: persoonlijke, maar ook gewoon hele handige. Maar eigenlijk altijd met een link naar sieraden, want dat is natuurlijk waar het hier om draait.

Ketting met Kindernamen; het mooiste Mamakado

Ketting met Kindernamen; het mooiste Mamakado

 Lidia      15-04-2018

De kinderen zijn mama's grootste trots. Of het nou kindjes met engelengezichtjes zijn, of juist nooit een schoonheidswedstrijd zullen winnen, dat maakt niet uit; voor mama zijn haar eigen kinderen de mooiste, liefste en de beste. En dat hoort ook zo! Daarom zijn kindernamen een favoriet onderwerp voor sieraden en tattoeages, dingen die je altijd met je meedraagt. Mamakado heeft de mooiste kettingen met kindernamen, het beste kado voor mama.

Nieuw Vingerafdruk ontwerp, met gravering

Nieuw Vingerafdruk ontwerp, met gravering

 Lidia      09-04-2018

Mamakado heeft sinds een tijdje vingerafdruk sieraden, en deze zijn erg gewild bij onze klanten. Waar we begonnen met een simpel muntje, hebben we sinds een tijdje de uitgezaagde hartjes, die een deel van een afdruk bevatten. Maar een aantal klanten wilden meer, nóg persoonlijker. Omdat we veel van onze sieraden helemaal zelf maken, kunnen we zonder al te veel moeite mooie nieuwe ontwerpen maken. Deze keer een ketting met een vingerafdrukhartje in een cirkel, waarop namen, datum of een tekst kan.

Een vingerafdruk sieraad, hoe maak je dat?

Een vingerafdruk sieraad, hoe maak je dat?

 Lidia      28-03-2018

Onze vingerafdruk kettingen en bedels zijn erg populair, wil jij ook weten hoe we dat nou precies maken? Hieronder zie je met foto's hoe wij dat doen!

Levensboom Sieraden

 Lidia      26-03-2018

Zo is het tegelijk een Heidens als een Christelijk én een Keltisch symbool, wordt het veel gebruikt in spiritualiteit, en ook moeders vinden er hun eigen Moederschap symbool in. Hoe verhouden deze verklaringen zich ten opzichte van elkaar? En als je dan besloten hebt, dat een Levensboom het perfecte sieraad voor jou zou zijn, welke kies je dan, en hoe wordt zo'n ding eigenlijk gemaakt? In dit artikel vind je een antwoord op je vragen!

Vingerafdruk bij Uitvaart verwerken in Sieraad

Vingerafdruk bij Uitvaart verwerken in Sieraad

 Lidia      17-01-2018

Een sieraad als herinnering kun je altijd bij je dragen, en dat is natuurlijk heel erg fijn. Zo draag je je dierbare dicht bij je hart, en voelt het alsof ze nog een heel klein beetje bij je zijn. Mamakado maakt de hangers, armbanden en ringen helemaal met de hand, en aanpassingen naar wens zijn altijd mogelijk.

Een Moederarmband, wat is dat?

Een Moederarmband, wat is dat?

 Lidia      10-01-2018

Een Moeder armband moet natuurlijk een band hebben met haar kinderen, anders is het een gewone vrouwen-armband. Dus in een moederarmband zijn symbolen van de kinderen verwerkt, de hele naam, alleen de initiaal, geboortestenen, of alles wat ik al opnoemde bij elkaar.

Vingerafdruk Ketting

Vingerafdruk Ketting

 Lidia      12-10-2017

Een rouwsieraad is steeds populairder in Nederland, en de keuze is flink aan het worden. Er zijn erg veel manieren om een herinnering aan een overledene te maken, denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk sieraad of een fotosieraad. Voor de nabestaanden is het een fijne manier om hun dierbare toch bij zich te hebben, zonder de directe herkenning van een ashanger of ander assieraad.

Baby's eerste kerstmis? Ook die van mama!

Baby's eerste kerstmis? Ook die van mama!

 Lidia      11-10-2017

Nieuwe mama's vinden het maar spannend, die eerste kerstmis met je baby. Alles moet perfect zijn, zodat je kindje zijn hele leven terug kan kijken op dat heerlijke gevoel van de feestdagen. Bekijk de tips van mamakado en maak vanaf het eerste jaar Kerstmis speciaal.

Zwangerschaps belletje

Zwangerschaps belletje

 Lidia      10-10-2017

Je kent ze vast wel, die belletjes die voorbij komen rinkelen op zwangere buikjes. Zodra je zo'n bol laag ziet hangen, sta je op in de bus om haar je plekje te geven. Maar wat doen die zwangerschapsbelletjes nou eigenlijk? Zijn deze belletjes alleen een versiering, een herkenning van zwangerschap, of dienen ze nog een doel? Mamakado vertelt hoe dat nou zit.

♥ Proud MaMa: alle kettingen, armbanden en meer...

♥ Proud MaMa: alle kettingen, armbanden en meer...

 Jeroen      29-09-2017

Het is hét betaalbare merk voor trotse moeders: Proud MaMa. Al tijdens de zwangerschap, maar zeker ook daarna, laat je met een Proud MaMa-ketting of -armband zien hoe trots je bent om mama te zijn. Maar welke kettingen en armbanden van Proud MaMa zijn er eigenlijk? We vertellen je alles over ons hele assortiment Proud MaMa-sieraden.

Pagina 1 van 6
iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.