Poetsen van een zilveren munt hanger

MamaKado verkoopt veel munthangers die we helemaal zelf maken. Deze hangers hebben daardoor niet, zoals sommige kant-en-klaar hangers van de Juwelier op de hoek, een coating met Rhodium. Deze coatings zorgen ervoor dat de hangers een hele tijd niet gepoetst hoeven te worden, maar helaas hebben onze handgemaakte hangers dit niet. Dat betekent, vaker poetsen dus!

Je zilveren hanger wordt na een tijdje een beetje gelig. Zeker als je hem vastgepakt hebt met je vingers, en daarna een paar weggelegd hebt zonder schoon te maken, dan wordt het wat geelbruinig. Gelukkig is dat makkelijk weg te poetsen. Doe je dit niet, dan wordt het steeds bruiner, en zal het na verloop van tijd zelfs zwart worden!

Lees hieronder verder

Nu shoppen op MamaKado

Graveer een ketting met naam

Graveer een ketting met naam

Shop nu vanaf €8

Symboolketting van gezin/familie

Symboolketting van gezin/familie

Shop nu vanaf €15

Graveer een armband met naam

Graveer een armband met naam

Shop nu vanaf €35

Graveer een ring met naam

Graveer een ring met naam

Shop nu vanaf €33

Hoe doe je dat poetsen nou? Hieronder hebben we een filmpje gemaakt van het poetsen van een zilveren munt. De munt is van .925 zilver, zoals bijna alle sieraden in onze webwinkel.

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankBancontact/Mister CashSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad