Cadeautje voor Oma

Cadeautje voor Oma

Klanten die bij ons bestellen, doen dat steeds vaker niet alleen voor een verse moeder, maar ook voor een verjaardag van Oma, of een gouden bruiloft bijvoorbeeld. De kleinkinderen bieden dan een mooi kado aan, uit naam van henzelf natuurlijk. Hoe leuk is het om Oma te verrassen met een mooie ketting waarin alle kinderen en kleinkinderen verwerkt zijn?

Wat zou je nou kiezen voor Oma? Hieronder laten we een paar voorbeelden zien, die vaak gekozen worden speciaal voor oma.

Hanger ‘Liefste Oma’

Tja, hoe duidelijk kun je zijn? Dit prachtige oma-sieraad aan je moeder geven, laat zien dat je niet alleen blij bent met haar als Moeder, maar haar ook waardeert als Oma voor je kinderen. Het is een schitterende spreuk, die de liefde heel duidelijk laat blijken voor haar. Het is een bedankje voor haar inzet om jou groot te brengen, en nu een helpende hand toesteekt bij het opvoeden van je eigen kinderen. Dit sieraad heeft al heel wat tranen van vreugde en dankbaarheid laten vloeien…

Geboortesteen Hanger

Soms is het lastig om een sieraad te laten graveren voor Oma. Want stel nou dat je broer nog een kind krijgt over 2 jaar… Dat staat dan niet op die hanger! En in welke volgorde moet je de namen eigenlijk laten graveren. Jij geeft het cadeau alleen, dus moeten alleen de namen van jouw kinderen er op? Of al Oma’s kleinkinderen, ook al betalen die niet mee aan het cadeau? En moet dan de oudste eerst, of denk je dat je schoonzus boos wordt als je jouw kinderen als eerste laat graveren? In sommige families gaan deze beslissingen heel makkelijk. In andere families een beetje moeilijker. Maak het jezelf gemakkelijk door een sieraad met geboortestenen te kiezen. IN een aantal gevallen kun je daar later nog stenen bij laten hangen, en kan de nieuwe baby er gewoon nog bij met zijn of haar geboortesteentje! Een optie is dit mooie hart, met geboortesteentjes die erin bungelen.

Universeel Symbool

Voor Oma wordt ook vaak een symbool van Moederschap gekozen, ze is per slot van rekening toch de Mater Familias. Een subtiele hanger zoals die van M’amour geeft weer dat haar Moederschap gewaardeerd wordt, en is voor een wat oudere dame soms ook gewoon een elegantere keuze.

Een 14K gouden hanger van M'amour

Stel zelf een Uniek Sieraad samen

Steeds vaker wordt ons ook gevraagd mee te denken in een sieraad voor Oma. We hebben al talloze armbanden en hangers gemaakt, die speciaal voor oma werden bedacht en samengesteld! Kijk eens bij onze kettingen of armbanden, dan doe je al snel hele leuke ideetje op!

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad