Denk aan mij…

Denk aan mij…

Je vader is vorig jaar overleden, en ineens vind je tussen je oude papieren een ansichtkaart van hem, waar hij ondertekende met zijn naam in dat vertrouwde handschrift van hem. Met zo’n krulletje eronder, wat hij altijd deed... De tranen schieten in je ogen, van verdriet, maar ook omdat het fijn is eventjes die herinnering aan hem nog te vinden.

Je ging eigenlijk belastingaangifte doen, daarom had je je papier- en rommel laatjes opengetrokken, en nu sta je daar, met die kaart in je handen. Die belastingaangifte kan wat jou betreft wel even wachten… Herkenbaar, toch? Weet ik. Om die reden ben ik in mijn atelier gekropen, en heb een manier gevonden om met een papiertje met handschrift een geweldig mooi aandenken te maken van zo’n herinnering.

Ik kan zorgen dat het handschrift van je vader vereeuwigd wordt op een zilveren -of gouden- sieraad

Technologie van tegenwoordig staat voor niks, en met behulp van je smartphone, mijn laptop en graveermachine, kan ik zorgen dat het handschrift van je vader vereeuwigd wordt op een zilveren -of gouden- sieraad. Stuur mij een foto van de ansichtkaart, de handtekening op zijn paspoort, het briefje dat je moeder schreef, die tekening van je kind, het liefdesbriefje dat je partner voor je schreef… ik kan er iets moois van maken voor je.

Ring graveren met handschrift

In het voorbeeld bovenaan dit artikel zie je een rechthoekige hanger met handgeschreven tekst. Maar… we maken bij MamaKado bijna al onze sieraden zelf. Dus als jij een ronde munt ziet die je beter lijkt, dan kunnen we daarop ook graveren voor je. Of een sleutelhanger, een bangle armband, een ring. Graag werken we mee aan je wensen om er een onvergetelijk sieraad van te maken.

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad