Zilveren Draaiende Ring

Zilveren Draaiende Ring

Ah, wát gaaf! Deze zilveren ring hebben we gemaakt door een binnenring te nemen, en daar 5 dunne ringen overheen te stapelen.

De binnenste 3 ringen worden gegraveerd met teksten die je zelf kiest en blijven los, zodat ze kunnen draaien. De bovenste en onderste ringen worden echter gesoldeerd, zodat ze één geheel vormen met de binnenring. Zo krijg je een dikke ring, waarbinnen 3 ringen afzonderlijk van elkaar kunnen draaien. Heerlijk, want je kunt de hele dag friemelen en frutselen aan je ring, spelend met de binnenringen.

Lees hieronder verder

Nu shoppen op MamaKado

Graveer een ketting met naam

Graveer een ketting met naam

Shop nu vanaf €8

Symboolketting van gezin/familie

Symboolketting van gezin/familie

Shop nu vanaf €15

Graveer een armband met naam

Graveer een armband met naam

Shop nu vanaf €35

Graveer een ring met naam

Graveer een ring met naam

Shop nu vanaf €33

Het is wel een fijn gevoel om mee te spelen tijdens een gesprek, of als je je verveelt.

Daarom noemen ze deze ringen ook wel meditatieringen, of Zenring. Ik wordt er niet heel erg Zen van, maar het is wel een fijn gevoel om mee te spelen tijdens een gesprek, of als je je verveelt (of tegelijktijd, aangezien sommige gesprekken niet het toonbeeld van gezelligheid zijn…). Het is een kanjer van een ring, dik en schitterend in zijn glimmende robuustheid. Helemaal van écht zilver gemaakt, en binnenin zou ook nog een gravering kunnen!

Zilveren draaiende ring met eigen teksten
Zie ook een filmpje van deze ring, dan kun je zien hoe ze draaien. Bestellen kan op de productpagina.
iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.