Loving Family Hangertjes Graveren met Naam

Loving Family Hangertjes Graveren met Naam

Sinds een maandje graveren we bij MamaKado ook onze super populaire Familie hangertjes van Loving Family. We kregen er al zo veel vragen naar, maar durfden het steeds niet aan. De poppetjes zijn namelijk echt 3D, en dus gebogen oppervlakken en daar heeft onze lasergraveermachine wat problemen mee. Maar, het is toch gelukt. En mooi dat ze zijn!

We hebben nu al een langlopende relatie met onze lasermachine, we geven hem regelmatig een klopje op zijn metalen kast en vegen zijn lens netjes af zo nu en dan. Volgens ons heeft hij (Ja, de machine. Het is een hij…) daarom besloten dat het wel moet kunnen om ook moeilijkere dingen te graveren dan alleen platte oppervlakken. Dus, na proberen en uitvogelen en nog meer proberen, hebben we nu een mogelijkheid om ons nummer 1 hangertje nog persoonlijker te maken!

Het lettertype is ook bij kleine tekst goed leesbaar

Het is zonder gravering natuurlijk ook een schitterend ding, maar mét is het wel heel erg mooi. We kunnen op elk van de kindjes een naam graveren, zowel op de bedels van €27,95 en de volledige kettingen van €39,95.

Handwerk met een lasergraveermachine

Het graveren van de namen blijft wel handwerk, ondanks dat we er een lasermachine voor gebruiken (niet tegen de lasermachine zeggen, hoor!). De machine doet het graveren, maar het instellen van de hele machine is voor een flink deel nog steeds ‘op het oog’ dus verwacht wat verschillen van hanger tot hanger.

De extra kosten voor het graveren zijn €15,-, deze komen bovenop de kosten van het hangertje zelf. Het maakt niet uit of je 1 of 4 namen wilt laten graveren, de totale kosten zijn altijd €15,-.

We hebben ons nogal wat op de hals gehaald, want in de eerste maand tijd hebben we nu al meer dan 100 gegraveerde exemplaren verkocht. Wil je er eentje hebben voor Kerstmis of een andere feestdag, zoals Moederdag? Wees dan op tijd met bestellen!

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad Phonytail