Vingerafdruk Sieraden

Vingerafdruk Sieraden

"Het was een spannende dag voor haar. Haar oudste kind ging vandaag voor het eerst naar de basisschool. Had ze alles goed voorbereidt? De schooltas wel goed ingepakt? En zou haar kleintje het niet vreselijk vinden, alleen in zo'n nieuwe wereld? Onbewust voelde ze met haar vingers over de groeven en lijnen van haar ring. Dat gebaar stelde haar vaker en vaker gerust. Het voelde alsof haar moeder er dan nog even bij was, meekeek over haar schouder, een klopje gaf vanuit de hemel. Ze keek naar haar hand, waar de vingerafdruk van haar vorig jaar overleden moeder op een ring prijkte. Voor de buitenwereld leek het een sierlijk patroon, maar zij wist dat het een heel persoonlijk stukje van haar moeder was, en op moeilijke momenten gaf dat een beetje steun. Met een zucht rechtte ze haar schouders, zette een vrolijk gezicht op, en wandelde samen met haar kleintje een nieuw avontuur tegemoet."

Vingerafdrukken zijn bijna kunst, met hun lijnenspel en onverwachte windingen. Heel erg gaaf om dat op een sieraad te dragen, zeker wanneer je namen een beetje te veel van het goede vindt. Persoonlijk, en toch stijlvol, het beste van twee werelden.
Hart hanger met vingerafdruk
Munt met Vingerafruk
Ring met Vingerafdruk
Een ring met een vingerafdruk, of een bedel met daarin de vingerafdruk van je overleden vader aan je bedelarmband of ketting, dat is echt bijzonder. Op mamakado vind je meerdere sieraden met afdrukken. Hangers voor aan je ketting, een ring met een deel van de afdruk, draairingen met vingerafdruk en tekst, noem het maar op. En voor ieder die een heel eigen idee heeft, dat niet op de website te vinden is: een mailtje is vaak genoeg om jouw idee met ons te bespreken. Een afdruk maken is simpel, het kan met een stempelkussen, het kan met een potlood en plakband, en soms krijg je een afdruk van de uitvaart organisatie (DELA, Monuta enYarden doen dat standaard).


iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad