♥ Proud MaMa: alle kettingen, armbanden en meer...

♥ Proud MaMa: alle kettingen, armbanden en meer...

Het is hét betaalbare merk voor trotse moeders: Proud MaMa. Al tijdens de zwangerschap, maar zeker ook daarna, laat je met een Proud MaMa-ketting of -armband zien hoe trots je bent om mama te zijn. Maar welke kettingen en armbanden van Proud MaMa zijn er eigenlijk? We vertellen je alles over ons hele assortiment Proud MaMa-sieraden.

De originele Proud MaMa-ketting

Inmiddels is ie nergens meer te krijgen, behalve bij ons: de oorspronkelijke Proud MaMa-ketting met 1 tot 3 glaskralen. In combinaties van blauwe of roze kralen als symbool voor je jongens en meiden, of met gewoon transparante kralen voor het aantal kinderen in je gezin. Met een extra lange ketting, zodat je hem al tijdens je zwangerschap op je buik kunt dragen en de wereld kunt laten zien hoe trots je bent om moeder te worden. Zonder babybel, dus ook prima na de zwangerschap te dragen... trotse mama ben je immers voor een hele lange tijd!

Proud MaMa-zwangerschapskettingen

Proud MaMa heeft veel... heel veel voor trotse moeders. Of ze nu al bevallen zijn of niet. Voor mama's die hun baby nog bij zich dragen heeft Proud MaMa babybel-kettingen in heel veel uitvoeringen. Logisch, want een babybel - of Mexicaanse bola - is natuurlijk een hartstikke leuk zwangerschapssieraad. Het idee is dat het belletje in de bola je kindje (dat vanaf een week of 20 in de buik geluid zou moeten kunnen horen) rustig maakt, en dat herkenning van het geluidje ook na de geboorte voor rust kan zorgen, bijvoorbeeld door de zwangerschapsketting boven het babybedje te hangen.

Babybellen in alle vormen

Elke babybel voldoet aan dezelfde eis: doordat een metalen balletje over een piepklein carillon in het binnenwerk beweegt, ontstaat een lieflijk geluidje iedere keer als de bola beweegt. Proud MaMa geeft iedere zwangerschapsketting toch iets bijzonders door te variëren met de babybel zelf. De een is gewoon rond en glad, de ander heeft in reliëf twee babyvoetjes erop. Er zijn ontwerpen met sterretjes op de bel, of hartjes. Er zijn zelfs Proud MaMa-kettingen waarvan de baybel zelf de vorm van een hart heeft.

Proud MaMa-ketting Deluxe

In het hele scala van zwangerschapskettingen zijn de Proud MaMa Deluxe-modellen echte toppers. Met een zware, mooie verzilverde schakelketting en verzilverde ornamentjes hang je niet zomaar een bola op je buik; nee, dit is een echt sieraad. De kettingen zijn er in verzilverde varianten en in de kleur antiek zilver, maar altijd met prachtige babybelletjes eronder die je baby in de buik een lief tingelgeluidje laten horen. Het luxe Proud MaMa-labeltje (ook verzilverd en met prachtig kristal), maakt de Deluxe-ketting echt helemaal af. Wil je nog meer glamour? Dan moet je echt eens kijken naar de belletjes die zijn volgezet met kleine kristallen!

Verkrijgbaar in prachtige kleuren: zwart/zilver, bruin/goud, rosé/creme en grijs/zilver.

Proud MaMa-ketting Basic

Soms wil je juist een wat ingetogener ketting, zonder al teveel poespas. Voor dat doel heeft Proud MaMa de succesvolle Proud MaMa Basic-lijn ontworpen. Geen zware, glimmende ketting, maar een koord in de juiste kleur, dat gemakkelijk op de gewenste lengte vast te knopen is. Een enkele glaskraal, en een klein Proud MaMa-label laten de babybel zelf duidelijk het aandachtspunt zijn. Proud MaMa Basic-kettingen zijn er in allerlei kleuren: het oorspronkelijke zwart en bruin/goudkleurig, maar ook in rosé/creme, grijs/zilver of zelfs als Limited Edition Proud MaMa Basic Jeans (blauw/zilver).

Proud MaMa-ketting Ballchain en Jasseron

Naast de klassieke schakelkettingen heeft Proud MaMa ook kettingen met andere 'schakels' uitgebracht. De lijn met Proud MaMa Ballchain-kettingen bijvoorbeeld, zijn eenvoudig van ontwerp (vaak alleen ketting met klein label en een babybel), maar hebben wel een mooie lange balletjesketting in verzilverd of antiek zilver ontwerp. Sinds kort zijn ook de Proud MaMa Jasseron-kettingen beschikbaar; dit is een wat fijnere ketting met in elkaar grijpende schakeltjes, die ook nog eens te koop is in rosé verzilverde vorm. Met een verzilverde babybel of een bola met kleine kristalletjes (ook als opaaleffect) stralen de Proud MaMa Jasseron-kettingen een prachtige, eenvoudige luxe uit.

Proud MaMa Gemstone en Mother of Pearl

Een paar van de meer luxe Proud MaMa-kettingen zijn de Gemstone-uitvoeringen. Deze kettingen hebben - en dat is heel bijzonder - onder het babybelletje nog een prachtig glad gepolijste edelsteen hangen, die ieder z'n eigen betekenis en werking wordt toegedicht. Proud MaMa Gemstone is beschikbaar met Agaat, Mos Agaat, Maansteen, Bergkristal en Rozenkwarts. Hou je meer van parelmoer? Dan zijn de Proud MaMa Mother of Pearl-kettingen echt iets voor jou, in wit/creme, grijs of melange mosaïcpatroon.

Proud MaMa-armband

Naast zwangerschapskettingen heeft Proud MaMa flink wat armbanden voor trotse moeders gemaakt. Er zijn modellen met agaatkralen (in zwart, groen, wit/creme en blauw/bruin), maar ook heel veel Proud MaMa-armbandjes met leuke glaskraaltjes. Altijd met het kenmerkende verzilverde Proud MaMa-labeltje eraan natuurlijk. Liever een wat strakker ontwerp? Er is een leuke Proud MaMa Bangle Bracelet (ook bekend als 'slavenarmband') in verzilverde en rosé verzilverde uitvoering.

Echt alles van Proud MaMa

Proud MaMa heeft veel, echt heel veel, sieraden voor trotse moeders, dat is wel duidelijk. Extra leuk zijn de accessoires die daarnaast nog beschikbaar zijn. Die maken dat je tot in detail kunt uitdragen hoe trots je als moeder echt bent. Proud MaMa-sterretjes (als symbool voor een verloren kindje) en de Proud MaMa Sleutelhanger maken het assortiment compleet.

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad Phonytail