Vingerafdruk Ketting

Vingerafdruk Ketting

Een rouwsieraad is steeds populairder in Nederland, en de keuze is flink aan het worden. Er zijn erg veel manieren om een herinnering aan een overledene te maken, denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk sieraad of een fotosieraad. Voor de nabestaanden is het een fijne manier om hun dierbare toch bij zich te hebben, zonder de directe herkenning van een ashanger of ander assieraad.

Afdruk maken bij Uitvaartcentrum

De medewerkers van een uitvaartcentrum, DELA of Yarden zijn heel bedreven in het maken van een vingerafdruk, zij doen het dagelijks. Meestal krijg je deze een paar weken na de uitvaart, samen met alle andere papieren. Maar wat kun je daar nou eigenlijk mee? Er zit een foldertje bij van sieraden, maar de prijzen die je daarop ziet, zijn wel erg hoog! Wanneer je de afdruk op papier krijgt, of digitaal, kun je ermee naar mamakado stappen, en wij kunnen een betaalbaar sieraad maken voor je, in zilver of in goud. Hou de herinnering levend, en draag je dierbaren dicht bij je.

Hoe werkt dat dan?

Wij willen de afdruk graag hebben, zodat we hem kunnen bewerken voor verwerking in een sieraad. Daarvoor hebben we de afdruk digitaal nodig, dus een foto van de vingerafdruk of het digitale bestand wat je van DELA of Yarden krijgt bijvoorbeeld. Je kunt voor je besteld ook altijd eerst even mailen met jouw afdruk, en of die goed is zo. Nadat we de afdruk hebben, gaan we hem 'mooier' maken, zodat hij volledig in zwart/wit is, met zo duidelijk mogelijke lijnen. De vingerafdruk is dan klaar om te graveren en verder te verwerken. Zelf een vingerafdruk maken kan ook, met een stempelkussen bijvoorbeeld.

Graveren van de vingerafdruk

Bij mamakado hebben we een lasergraveermachine, die heel diep kan graveren. Als we zouden willen kunnen we zelfs door heel dik zilver of goud kunnen snijden hiermee. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vingerafdruk weg zal slijten. Draag je sieraad dus altijd, zodat je je dierbare voor altijd bij je hart kunt dragen. Deze sieraden zijn een erg bijzonder en een met zorg uitgekozen cadeau voor iemand die het moeilijk heeft met het verlies van een dierbare.

Armband, ketting of ring

We hebben niet alleen maar hangertjes met een afdruk, maar omdat wij alles met de hand maken, kunnen we ook speciaal voor jou een ring, of een armband maken met de afdruk erin verwerkt. Als voorbeeld zie je hier bijvoorbeeld (als je doorklikt) een vingerafdruk ring, of een bedelarmband met vingerafdruk.

Voor mannen, vrouwen en kinderen

Deze vingerafdruksieraden worden besteld voor zowel mannen als vrouwen, en ook vaak voor kinderen. We merken dat opa's en oma's steeds meer betrokken zijn in de opvoeding en ook de opvang van de kleinkinderen, en hebben dus ook een veel hechtere band. Wanneer opa of oma overlijdt, wordt er vaak voor een kleinkind een vingerafdrukhanger gemaakt als herinnering aan oma.

Mal met een vingerafdruk

Soms ontvang je een soort siliconen mal, maar daar kunnen we bij mamakado meestal niets mee helaas. Sommige van onze klanten hebben met gekleurd poeder via die mal een afdruk weten te maken, dus dat zou nog een optie zijn om te proberen.

Neem contact op met ons

Kom je er niet uit, of vind je het lastig iets 'zomaar' te bestellen zonder eerste contact of overleg te hebben gehad, dan mag je ons altijd bellen of mailen. Per email zijn we het snelste bereikbaar over het algemeen: service@mamakado.nl

Vingerafdruk met hanger

Twee vingerafdrukken over elkaar heen gekruist, samengevoegd tot een hartje. Zo symbolisch!


iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad