Mamakado en #Coronavirus

Mamakado en #Coronavirus

Heel Nederland, de wereld zelfs, is in de greep van het Coronavirus. Kun je nog wel bestellen bij Mamakado, of komt dat ook uit het buitenland? Gelukkig maken wij alles helemaal zelf in ons atelier in Nederland, dus wij kunnen gewoon doorwerken. Corona of niet, Mamakado blijft haar uiterste best doen om jouw cadeau perfect en op tijd af te leveren.

De onzekerheden rond Corona treffen iedereen, en daarmee ons natuurlijk ook. Graag willen we jullie dan ook op de hoogte houden hoe wij omgaan met deze COVID-19 crisis.

Lees hieronder verder

Nu shoppen op MamaKado

Graveer een ketting met naam

Graveer een ketting met naam

Shop nu vanaf €8

Symboolketting van gezin/familie

Symboolketting van gezin/familie

Shop nu vanaf €15

Graveer een armband met naam

Graveer een armband met naam

Shop nu vanaf €35

Graveer een ring met naam

Graveer een ring met naam

Shop nu vanaf €33

Ons gezin, dat ís Mamakado. Als getrouwd stel met 3 kinderen werken wij dagelijks vanuit ons kleine atelier in Utrecht, gewoon met zijn tweetjes. Daar gaan we ook mee door, zolang wij beiden geen klachten hebben. Onze kinderen zijn al oud genoeg om die tijd even alleen thuis te blijven, dus ook daar hebben wij gelukkig geen problemen. Dat betekent voor jou als klant, dat er weinig verandert. Lidia blijft de sieraden maken, en Jeroen blijft ze verzenden. De datum van verzending, zoals die op de website staat, is wat wij nog steeds kunnen waarmaken. Geen zorgen dus, omdat Mamakado bijna alles zelf maakt in eigen atelier in Utrecht, hebben wij geen problemen om te leveren!

Mocht dit niet meer kunnen, omdat we een onderdeeltje gaan missen van het ontwerp, of de voorraad niet precies klopte, dan ga ik je natuurlijk bellen of mailen om een oplossing te vinden.

Wat wél verandert, is dat we ons strikt houden aan de verscherpte richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij wassen onze handen dus erg vaak en houden ons aan de sociale afstand van 1.5 meter. Niesen en hoesten is gelukkig niet aan de orde in ons atelier op dit moment. Zo dragen wij net als de rest van Nederland, bij aan het verder verspreiden van het virus. Hopelijk kunnen we over 3 weken weer allemaal gewoon verder met ons leven.

Vooralsnog hebben we geen bericht van PostNL dat er minder post bezorgd wordt, ook de verzending en de aflevering bij jou thuis is nog niet in het geding op dit moment.

Alle kleine ondernemers, zoals Mamakado, hebben erg veel last van de onzekerheden. Steun ze daarom een klein beetje!

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad Phonytail