Illustratie:Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en je ontvangt gemiddeld maximaal twee keer per maand een nieuwsbrief met acties, nieuwe producten en de meest actuele (gegarandeerd werkende) kortingscodes. Je kunt je op ieder moment uitschrijven en je e-mailadres wordt voor niets anders dan het toesturen van de nieuwsbrief gebruikt. Wij geven je adres ook niet aan een ander, dus je gegevens zijn bij ons veilig.

Voor het beheer van ons abonneebestand en het versturen van de nieuwsbrieven gebruiken we de software van MailCamp. Het kan dus zijn dat je via hen een e-mail namens ons ontvangt, of dat je - bijvoorbeeld tijdens het in- of uitschrijven - via hun website wordt geleid.

MamaKado handelt als het gaat om jouw persoonsgegevens in lijn met de privacywetgeving zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 is ingegaan. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens in onze webwinkel? Je vindt alle informatie in onze Privacyverklaring.

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad