Over ons

Wat leuk dat je in ons geïnteresseerd bent!

We zijn ooit begonnen als webwinkel in kraamcadeaus: Kiddiegift
Lidia stond aan de wieg, maar nu bestaat ons team al uit drie personen
Inmiddels hebben we twee webshops, met al dan niet gepersonaliseerde sieraden

Allereerst willen we je zeggen hoe leuk we het vinden dat je onze webwinkel bezoekt, en we heten je dan ook van harte welkom. We hebben ons best gedaan om onze producten zo goed en duidelijk mogelijk te presenteren, zodat jij je een zo goed mogelijk beeld kunt vormen en zo goed als maar kan kunt bekijken of een van onze producten precies is wat jij zoekt. Gezien de positieve reacties van klanten die je voorgingen zijn we daar met MamaKado goed in geslaagd.

Groei

Deze webwinkel komt niet zomaar uit de lucht vallen; in 2006 beviel Lidia van Flo en een jaar later begon zij Kiddiegift - een webshop met kraamcadeaus, vooral gericht op zakelijke klanten. Twee jaar en nog twee kinderen later, in 2009, zag MamaKado het levenslicht. In de twee jaar daarna groeide de onderneming, die in 2010 werd omgevormd tot een vennootschap onder firma waarin ook Jeroen toetrad. De keukentafel en zolder werden te klein, zodat het betrekken van ons huidige bedrijspand in Utrecht in 2011 eerder noodzaak dan luxe was. Nog geen jaar later versterkte Chantal het team.

Onze shops

We zijn begonnen met kraamcadeaus, en die link met zwanger- en moederschap raken we nooit meer kwijt. Onze grootste webwinkel is MamaKado, waar we al dan niet gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders aanbieden. Ook verkopen we religieuze (vooralsnog alleen Christelijke) sieraden op onze webwinkel Geloofsieraad.nl.

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad