Privacyverklaring

Privacy is belangrijk, en we nemen jouw privacy serieus.

Jij kunt ons vertrouwen en wij zijn zuinig op jouw vertrouwen
Jouw gegevens verlaten onze database niet, die dragen we niet aan een ander over
We vallen je na bestelling niet onnodig lastig; we sturen je geen spam

Jouw privacy is heel belangrijk

Bij online winkelen speelt vertrouwen een belangrijke rol. Jij moet er bijvoorbeeld op kunnen vertrouwen dat wij zorgvuldig omgaan met de gegevens die je ons toevertrouwt. Daarom nemen we je privacy bloedserieus. Je kunt er op vertrouwen dat we je gegevens voor niets anders gebruiken dan het doel waarvoor je ze bij ons achterliet: het correct afhandelen van je bestelling. Je naam, adres of andere contactgegevens worden door ons dan ook niet voor iets anders ingezet, en ook zullen we ze niet aan een ander overdragen voorzover dat niet nodig is voor bijvoorbeeld de verzending.

Nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan kun je je ten allen tijde uitschrijven via het linkje dat je onderaan iedere nieuwsbrief vindt. Ook kun je natuurlijk de uitschrijfpagina gebruiken. De software van onze nieuwsbriefpartner MailChimp zorgt er vervolgens automatisch voor dat je geen nieuwe nieuwsbrieven meer ontvangt.

Geen spam

Een terechte zorg van veel online gebruikers is spam. Spam staat voor ongevraagd toegestuurde e-mail, berichten met een commerciële inhoud waar je niet op zit te wachten. Door een bestelling op MamaKado te plaatsen stel je ons in staat om jou op de hoogte te houden van de afhandeling van je bestelling. Je geeft ons daarmee expliciet geen toestemming om je e-mailadres voor iets anders te gebruiken. Hoe mooi de aanbiedingen of acties die we af en toe hebben ook zijn, we zullen het e-mailadres waarmee je bestelde niet gebruiken om je daarvan op de hoogte te brengen - tenzij je ons daar nadrukkelijk toestemming voor verleent. Heel concreet komt het hier op neer: als je iets bestelt, dan sturen we je e-mail met een bevestiging en eventueel informatie over de betaling die je moet voldoen. Als we je bestelling verzenden, dan laten we je dat ook via e-mail weten. Als laatste kunnen we je (zo'n twee weken na verzending) via onze partner Yotpo nog vragen om je mening te geven over het product dat je bestelde. Het belangrijkste is echter dat we je e-mailadres niet voor commerciële doeleinden aan derden doorgeven.

Cookies

Cookies zijn kleine bestandjes die een website op de harde schijf van je computer plaatst en die de website in kwestie in staat stellen om je gedurende je bezoek of bij een later bezoek te herkennen. Via cookies is het bijvoorbeeld mogelijk om de producten bij te houden die je al in je winkelmandje hebt gestopt; daarmee vormen ze een onmisbaar middel om het winkelen op onze website mogelijk te maken.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door jou mogelijk maken. De door het cookie verzamelde informatie over je gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IP-anonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt je IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door je browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt. Je kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in je browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen je erop dat je in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kun je voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan je gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief je IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

AddThis Plugin
Op onze website worden zogenoemde Social Plugins van de bladwijzerdienst AddThis gebruikt, die wordt geëxploiteerd door AddThis LLC, Inc. 8000 Westpark Drive, Suite 625, McLean, VA 2210, USA ('AddThis'). Die plug-ins zijn meestal gemarkeerd met een AddThis logo, bijvoorbeeld in de vorm van een wit plusteken tegen een oranje achtergrond. Een overzicht van de plug-ins van AddThis en hoe die er uitzien, vind je hier. Als je een pagina van onze website oproept die een dergelijke plug-in bevat, bouwt je browser een directe verbinding op met de servers van AddThis. De inhoud van de betreffende Plugin wordt door AddThis direct naar je browser overgedragen en in de pagina geïntegreerd. Door die integratie krijgt AddThis de informatie dat je browser de betreffende pagina van onze website heeft opgeroepen en slaat ter identificatie van je browser een cookie op je terminal op. Deze informatie (met inbegrip van je IP-adres) wordt door je browser direct naar een server van AddThis in de USA doorgegeven en daar opgeslagen. AddThis gebruikt die gegevens om geanonimiseerde gebruikersprofielen aan te maken, die dienen als basis om bezoekers van webpagina's met AddThis plug-ins met gepersonaliseerde en op hun interesses afgestemde reclame aan te spreken. Het doel en de omvang van de verzameling van gegevens en verdere verwerking en gebruik van die gegevens door AddThis vind je in de privacyverklaring van AddThis. Als je het verzamelen van gegevens door AddThis voor de toekomst wilt verbieden, kun je een zogenoemd Opt-Out-Cookie plaatsen, dat je hier kunt downloaden. Je kunt het laden van de AddThis plug-in ook compleet verhinderen met behulp van add-ons voor je browser, bv. met de script-blocker NoScript.

Een andere partij die een cookie via MamaKado kan plaatsen is Affiliate4You. Via het netwerk van websites dat dit bedrijf bereikt brengen wij onze producten onder de aandacht van een nog groter publiek. Als tegenprestatie houdt Affiliate4You via een cookie bij welke klanten ons dat uiteindelijk oplevert.

Betalen op factuur via Klarna

Bij het afrekenen in onze online kassa kun je kiezen voor betaling achteraf via Klarna Factuur. Klarna (Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden) neemt het betalingsrisico voor achterafbetaling van ons over, en voert daarbij een kredietwaardigheidsbeoordeling uit. Voor vragen over de wijze waarop Klarna je persoonsgegevens verwerkt, kun je desgewenst contact opnemen met Klarna door het versturen van een e-mail naar dataprotectie@klarna.nl. Ook als je een verzoek tot inzage van je gegevens wil indienen, of verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens wil aanvragen, kun je naar dat adres e-mailen.

Recht op inzage & verwijderen gegevens

soShiny V.O.F. (soShiny) is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer je inzage wil in de persoonsgegevens die soShiny over je heeft vastgelegd of wanneer je gegevens wil wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wil laten verwijderen of afschermen, dan kun je via e-mail contact opnemen met soShiny via service@soshiny.nl. soShiny zal je binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens er over jou zij verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels:     Geloofsieraad.nl     HuisdierSieraad