Illustratie:Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

3 producten

Soms zie je de prachtigste dingen langskomen, maar heb je geen idee wat degene die je iets cadeau wil doen precies mooi vindt. Geen probleem, want je kunt altijd een MamaKado Cadeaucheque cadeau doen! Je kiest een cheque (of combinatie van verschillende cheuqes) die bij je budget past en laat de tegoedbon(nen) gewoon bij jezelf of bij de ander (met een persoonlijke boodschap) bezorgen. Iedere cadeaucheque krijgt een unieke code mee, die de ontvanger in zijn of haar winkelmandje kan invoeren. De waarde van de bon wordt dan direct verrekend. Met zo'n cheque zit je dus altijd goed!

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.