Illustratie:Armbanden

Armbanden

36 producten

Deze zilveren bedelarmbanden zijn er in verschillende soorten en maten. Van simpele armbandjes waar je bedeltjes aan maakt, tot dikke zilveren armbanden die zelfs zonder bedeltjes al mooi zijn! Kies de basis armband die je mooi vind, en stop meteen zilveren bedels en fotobedels in je winkelmandje. Als je ze samen bestelt, maken wij er een prachtige bedelarmband van.

Bedelarmband Basis
(22)
Bedelarmband Basis

MamaKado

vanaf €29,95

Zilver  

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.