Illustratie:Quoins Kettingen en Munten

Quoins Kettingen en Munten

83 producten

Quoins is de populaire sieradenlijn van Dutch Designz. Lange kettingen met munten, edelstenen, schelp of robuust zilver: zoveel mogelijkheden, zoveel keus! Quoins heeft met meer dan 800 artikelen de grootste collectie van de markt. Voor iedere vrouw is er wel een gepaste Quoins-ketting samen te stellen, die perfect bij haar persoonlijke stijl, mood of verhaal past.

Hoe het werkt? Simpel: kies een munt én muntrand naar keuze en combineer ze - al dan niet met ketting - tot een uniek sieraad!

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.