Illustratie:Hangers met Tekst Graveren

Hangers met Tekst Graveren

9 producten

Om je heen zijn er altijd lieve mensen; je moeder, zus, vriendin, of die fijne buurvrouw die altijd oppast. Soms wil je ze bedanken, steunen, en laten weten dat je waardeert wat ze voor je doen. En andere tijden zijn zij juist degenen die jouw steun nodig hebben. Op die momenten zijn de wensjes van MamaKado een uitkomst. Ze geven een wens mee aan de drager ervan, als een mooi cadeautje, en zeggen zonder woorden hoeveel je om ze geeft.

Hanger - Liefste Oma
Hanger - Liefste Oma

MamaKado

€59,95

Zilver/Zoetwaterparel  

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad