Illustratie:Kinderoorbellen zilver, parel of geboortesteen

Kinderoorbellen zilver, parel of geboortesteen

29 producten

Het is gewoon het leukste cadeautje voor een kleine meid: zilveren oorbelletjes. In een leuke vorm (zoals van een huisdier of een symbool als een hartje), met een sjiek en klassiek pareltje of - helemaal persoonlijk - met een prachtig Swarovski-geboortesteen. Van MamaKado zelf, of van bekende en kwalitatief hoogstaande merken als Kinderjuweel, BFly Kids en Kit Heath.

Oorbelletjes voor kind

Omdat andere sieraden zoals ringetjes of kettingen voor problemen kunnen zorgen bij het spelen, kiezen veel mensen voor oorbelletjes als ze een mooi en blijvend sieraad voor kinderen cadeau willen doen. Meisjesoorbelletjes kunnen stekertjes zijn die gewoon elke dag gedragen kunnen worden, maar er zijn ook hangers die vooral voor bijzondere gelegenheden bedoeld zijn. Bijzonder aan zilveren kinderoorbelletjes is natuurlijk dat ze vaak in hele leuke kinderdesigns te krijgen zijn. In de vorm van (huis)dieren bijvoorbeeld, of als bekende symbolen als hartjes en sterretjes natuurlijk.

Kinderoorbellen in zilver

Het meest gebruikte materiaal voor kinderoorbelletjes is zonder twijfel .925 (Sterling) zilver. Dat levert een betaalbaar kindersieraad op, dat toch een luxe uitstraling heeft. Zeker als de zilveren oorbelletjes voor een meisje nog eens extra zijn versierd met kleine pareltjes, of met Swarovski-kristallen... Zilveren kinderoorbelletjes kunnen bovendien tegen een stootje; het materiaal is stevig en het ontwerp is vaak speciaal op kinderen toegespitst.

Kinderoorbelletjes met geboortesteen

Helemaal bijzonder zijn natuurlijk zilveren kinderoorbellen met een geboortesteen. Bijna zonder uitzondering zijn de geboortestenen in de oorbelletjes voor kinderen gemaakt van Swarovski-kristal, dat garant staat voor een blijvende, rijke kleur. Iedere maand heeft z'n eigen kleur en vaak ook betekenis. Op die manier geef je niet zomaar zilveren oorbelletjes aan een kind cadeau, je geeft iets dat nauw verbonden is met de geboorte en de geboortemaand van het kindje.

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.