Illustratie:Armband met naam voor mama

Armband met naam voor mama

11 producten

Een mooier en persoonlijker cadeau dan een moederarmband met naam en/of geboortestenen bestaat niet. Of een armband voor oma, zus of vriendin natuurlijk. Met letterkralen of te graveren met naam, geboortedatum, vingerafdruk, kindertekening of afbeelding en zelfs handschrift van je kind.

Armband met naam graveren

Een armband voor moeder of oma wordt pas echt bijzonder als je hem laat graveren met de naam of geboortedatum van kind of kleinkind. Een zilveren armband met naam graveren doen we op MamaKado met heel veel plezier en liefde. Ieder lettertype is mogelijk; we kunnen zelfs je eigen handschrift of dat van een ander graveren. Haarscherp en lekker diep... dus blijvend en slijtvast.

Moederarmband met letterkralen

Een wat klassieker ontwerp is de zilveren moederarmband met letterkralen: prachtig solide letterblokjes worden geregen op zwaar metalen draad en versierd met de meest luxe ornamenten en materialen. Zilver, Swarovski-kristal en parel... niets is te gek om de meest luxe mama-cadeaus te maken die we hebben.

Moeder & dochter armbanden set

Wat is er mooier als cadeau na een geboorte dan een twee armbanden voor moeder en dochter? Twee zilveren armbanden, met letterkralen of gravering, in twee verschillende maten. Een grote voor mama, een kleine voor dochterlief. Een blijvende herinnering aan dat zo bijzondere moment.

Zilveren bedelarmbanden en bedels

Ooit een beetje ouderwets, maar weer helemaal terug: de zilveren bedelarmband. Hartstikke leuk als cadeau, met een paar bedels om te beginnen. Zoals kleine zilveren schijfjes waarop je de naam van een kindje laat graveren, en wat geboortesteentjes. Op termijn kan de mama zelf zilveren bedels toevoegen om zo een compleet levensverhaal rond haar pols te kunnen dragen. Aan iedere schakel van de armband kan een bedel worden gehangen, zodat alle grote gebeurtenissen in het leven een eigen plekje krijgen om nooit meer te vergeten.

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad