Illustratie:Geboortebloem Ketting

Geboortebloem Ketting

19 producten

Geboortebloemen zijn net als sterrenbeelden, voor elke maand is er één bloem die daar bij hoort. Zo draag je je familie als een boeket om je nek: een persoonlijk sieraad.

Een geboortebloem ketting is een trendy persoonlijk sieraad, dat de mensen die je liefhebt uitbeeldt. Je draagt ze als een boeket bloemen om je nek. Voor Januari heb je bijvoorbeeld het sneeuwklokje, voor November de Chrysant. Bij mamakado gebruiken we deze birthflower kettingen als een moederketting. Voor elk kind een aparte ketting met hanger, speciaal voor mama.

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad