Illustratie:Ketting met naam voor mama

Ketting met naam voor mama

241 producten

Een mooie ketting met namen en/of geboortestenen voor moeder, oma, zus of vriendin: het ideale cadeau. De meeste moederhangers zijn (voorop of achterop) te graveren met naam of geboortedatum van je kind, en worden daardoor extra bijzonder. Praktisch alles is te graveren: handschrift, vingerafdruk, afbeelding of tekst in ieder lettertype: het kan.

Ketting graveren

Als we voor jou een ketting graveren, dan doen we dat niet alleen met heel veel plezier, we doen het ook nog eens heel erg netjes en goed. MamaKado gebruikt een lasergraveermachine, die haarscherp en in ieder gewenst lettertype kan graveren. De gravering is diep en dus blijvend; dit in tegenstelling tot een gravering elders, die vaak oppervlakkig in het materiaal wordt 'gekrast', soms nog met de hand ook. Een ketting graveren is een vak apart, en op MamaKado verstaan we dat vak als beste.

Ketting met letter

Als een hele tekst, volledige naam en/of geboortedatum je net even teveel is, dan graveert MamKado voor jou ook een ketting met letter. Zoals de beginletter van een naam, op een klein zilveren hangertje. Dat staat hartstikke leuk, zeker als je meerdere schijfjes met letter graveert, en er bijvoorbeeld nog een paar geboortesteentjes bij hangt. Je krijgt dan een leuk 'trosje' van subtiele, kleine hangertjes die samen een mooie mama ketting vormen.

Moeder & dochter ketting

Omdat bijna alle gegraveerde hangers van MamaKado geschikt zijn als moeder en dochter ketting, kun je alle kanten op bij het samenstellen van zo'n leuke set. Graveer op twee hangers dezelfde naam, of juist voor moeder en dochter een eigen tekst en maak de set compleet met een kort en een langer kettinkje. Zo heb je een moeder en dochter ketting die niet alleen heel bijzonder is, maar ook een blijvende herinnering aan de bijzonere band tussen moeder en dochter. Een ideaal cadeau voor na de geboorte, maar zeker ook voor alle jaren daarna.

Ketting zilver of goud

Bijna alle kettingen op MamaKado zijn verkrijgbaar in .925 (Sterling) zilver of 14K goud. Die materialen geven nu eenmaal de mooiste uitstraling aan je sieraad en blijven over het algemeen ook op lange termijn mooi. Koop je een hanger in een bepaald materiaal, bestel dan ook meteen een losse ketting in hetzelfde materiaal mee. We hebben iedere gangbare lengte voor je, zodat je jouw sieraad kunt dragen zoals je wilt. Ben je zwanger? Dan hebben we extra lange (verzilverde of vergulde) kettingen, zodat je je ketting tijdens de zwangerschap mooi op je buik kunt dragen.

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad