Illustratie:Ring met naam voor mama

Ring met naam voor mama

20 producten

Een ring met naam, tekst of geboortesteen is subtiel, persoonlijk en altijd bij je te dragen. De moederring is meestal te graveren met iedere tekst die je maar wil, en daardoor ook geschikt als cadeau voor oma, zus en vriendin. Voor iedere gelegenheid, zoals geboorte, verjaardag of huwelijk. Praktisch alles is te graveren, van tekst en afbeelding tot vingerafdruk en handschrift.

Ring 'Handschrift'
Ring 'Handschrift'

MamaKado Memento

€99,00

Zilver  

Naamring
Naamring

MamaKado

€229,00

Zilver  

Ring met tekst graveren

Van alle sieraden voor moeder of oma is een ring wel heel bijzonder, want het is iets wat je altijd bij je draagt. In goud of zilver, een ring staat symbool voor eeuwigheid. Laat je ring graveren met de naam van je kindje, of met zijn of haar geboortedatum. Dat kan in praktisch ieder lettertype; zelfs in je eigen handschrift. Hoe mooi is dat? Een mooie, voor jou veelzeggende spreuk? Of een gehele tekst? Ook daar hebben we een mooie mama ring voor. In ons atelier kunnen we alle kanten op. We hebben brede zilveren ringen, maar ook stapelringen (ook wel aanschuifringen genoemd) in zilver en goud.

Ring met geboortestenen

Gegraveerd of niet, met één of meerdere geboortestenen voeg je wat kleur aan je zilveren of gouden ring toe. Iedere maand heeft z'n eigen kleur steen, op MamaKado vaak als echte edelsteen of als Swarovski-kristal. Zo heeft ieder kindje z'n eigen kleurtje, en dat maakt jouw ring nét even meer bijzonder. Heb je meerdere kinderen? Dan maak je je mamaring echt uniek doordat je je eigen kleurcombinatie maakt.

Ring graveren met eigen handschrift

Doordat ons atelier is uitgerust met een lasergraveermachine, kunnen we praktisch iedere lijntekening ('vector graphic') graveren. Heb je een naam of tekst in je eigen handschrift? Of een boodschap van bijvoorbeeld een overledene, geschreven op papier? Dan kunnen wij je helpen om die exact hetzelfde op een mooie zilveren ring te graveren. Of wat te denken van je kindje, dat zijn of haar eigen naam net kan schrijven? Wellicht zelfs met een kleine kindertekening erbij? Geen probleem, bij MamaKado kan het allemaal. Kom daar maar eens om bij de juwelier of een andere webwinkel!

Vingerafdruk graveren

Steeds vaker worden wij gevraagd om een vingerafdruk in een ring te graveren. Een gelukkig kunnen wij altijd met een volmondig 'ja' antwoorden. Net als bij een handschrift of tekening digitaliseren wij een vingerafdruk en zetten die precies zoals ie hoort te zijn op een zilveren of gouden ring. Van je kindje bijvoorbeeld, maar ook steeds vaker van een overleden familielid... hoe verdrietig dat idee misschien ook is. Steeds vaker krijg je van bijvoorbeeld de uitvaartmaatschappij na een begrafenis of crematie een vingerafdruk mee. Wij zetten die snel, eenvoudig en blijvend (want diep gegraveerd) voor je op een ring die je altijd bij je kunt dragen.

Ringmaat meten

Zeker bij het bestellen in een webwinkel is het lastig om te bepalen welke ring je nodig hebt. Je kunt natuurlijk langs de juwelier gaan, maar met een schuifmaat en een al bestaande ring (die je goed past) kun je het ook prima af. Geef ons de (binnen)diameter van je huidige ring door, en we zorgen ervoor dat je een ring op precies dezelfde maat ontvangt. Als handig alternatief bieden we je de Multisizer Meetring, waarmee je goedkoop zelf je ringmaat kunt bepalen.

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad