Illustratie:Zwangerschapsketting, babybel en bola

Zwangerschapsketting, babybel en bola

71 producten

Onder deze categorie hebben we alle zwangerschapsbola's geplaatst. Deze ketting draag je als je zwanger bent, ter hoogte van je navel. Je kindje kan in de buik al geluiden horen, en het zachte tinkelen van het belletje tegen jouw buik, zal daarom heel vertrouwd gaan klinken, en een associatie met veilige gevoel van mama's buik worden. Na de geboorte zal je kindje steeds rustig worden als hij het belletje hoort! Vandaar dat het gebruikelijk is de zwangerschapsketting na de geboorte boven het bedje te hangen, zodat je baby het belletje in bed kan horen, en rustig zal slapen.

Mexicaanse bola

Het belletje onderaan een zwangerschapsketting of babybel wordt ook wel 'bola' genoemd. De zwangerschapsbel komt oorspronkelijk dan ook uit Mexico, waar ze door zwangere vrouwen worden gebruikt om een baby in de buik tot rust te brengen. Inmiddels is het een wereldwijd fenomeen, en worden ze ook veel gedragen om de wereld te laten zien dat je zwanger en trots bent! Dat maakt het ook een perfect cadeau voor een zwangere mama.

Hoe gebruik je een babybel?

De baby in je buik zou vanaf een week of 20 geluid van buiten de buik moeten kunnen horen. Vandaar dat het dragen van een babybel vanaf dat moment wordt aangeraden. Het idee is dat je kindje het geluid hoort en er rustig van wordt. Door de (juiste) ligging van je kindje in je buik moet je het belletje laag op de buik dragen. Een zwangerschapsketting wordt daarom ook geleverd met een makkelijk op de juiste lengte te knopen koord, of met een schakelketting die eenvoudig op de juiste lengte vast te zetten is.

Breng je kindje tot rust

Het geluid van de babybel, dat veroorzaakt wordt door een klein metalen balletje dat over een piepklein carrilon beweegt, zou je baby in je buik rust moeten bezorgen. Na de geboorte kun je ketting met babybel boven het babybedje hangen, zodat de baby - als je het belletje laat klingelen - het geluid herkent en er geborgenheid door voelt.

Voor trotse moeders: Proud MaMa

Eén van de bekendste makers van zwangerschapskettingen is Proud MaMa. Naast armbanden of zelfs sleutelhangers voor trotse moeders, heeft Proud MaMa heel veel babybellen. Die zijn vaak extra leuk om te bestellen, omdat ze worden geleverd met leuke verzilverde ornamenten, of bijvoorbeeld prachtig gepolijstje edelstenen.

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad