Illustratie:Fabelsieraad

Fabelsieraad

38 producten

In deze categorie staan prachtige, handgemaakte kettingen van het merk Fabelsieraad. Van deze kettingen zijn van elk slechts één gemaakt, uniek en prachtig! Zoek je een cadeau voor je vrouw of vriendin, en wil je echt iets speciaals? Kies dan voor deze kettingen!

Kunnen gebruikt worden om je zwangere buik te accentueren, maar ook dames die geen moeder zijn of van plan zijn te worden kunnen hier terecht voor een unieke hanger. We zochten gewoon een plekje op MamaKado om deze schoonheden kwijt te kunnen :)

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.