Illustratie:Extra's

Extra's

11 producten

In deze categorie staan losse schijfjes, stripjes, geboortestenen en meer om je moederketting of bedelarmband helemaal zelf te designen. Veel moeders hebben zelf een prachtig idee in hun hoofd, over hoe hun eigen sieraad eruit zou moeten zien. Voor ons is het onmogelijk om alle variaties die er te maken zijn op de site te zetten. Daarom bieden we je de mogelijkheid een basis te bestellen, en daarnaast nog extra dingen toe te voegen die het helemaal jouw eigen ketting of bedelarmband maken! Denk aan stripjes of schijfjes met de naam van je partner, je trouwdatum, een geboortedatum, extra schijfjes om al je kinderen op kwijt te kunnen... En kun je het hier nog niet vinden? Dan moet je even contact opnemen, want we kunnen heel erg veel!

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad