Illustratie:Zilveren bedelarmband en bedels

Zilveren bedelarmband en bedels

94 producten

Een bedelarmband is een wel heel persoonlijk cadeau voor moeders. Iedere bedel heeft een bijzondere betekenis en de armband is door de jaren heen uit te breiden met steeds nieuwe bedels. Een prachtige afbeelding in zilver bijvoorbeeld, een Swarovski-geboortesteen of een met naam of symbool gegraveerde bedel.

Bedelarmband Basis
Bedelarmband Basis

MamaKado

vanaf €32,00

Zilver  

Bedelarmband: persoonlijk cadeau

Er is bijna geen cadeau voor een moeder zo bijzonder als een bedelarmband. Zeker als die armband (in zilver of goud) al is versierd met één of meerdere bedels met de namen van de kinderen. Of met hun geboortestenen. Het is ook een heel attent cadeau, met een langdurige gedachte: een bedelarmband moet door de jaren heen namelijk steeds worden uitgebreid met nieuwe bedels die ieder symbool staan voor een bijzondere gebeurtenis of herinnering. Dat maakt een zilveren bedelarmband van MamaKado ook het ideale cadeau voor mama's: voor alle kinderen die nog gaan volgen (en daarna zelfs kleindkinderen) is de armband steeds verder te verrijken.

Bedels met naam graveren

Als we ergens goed in zijn, dan is het in graveren. En dus ook het graveren van zilveren of gouden bedels. Je koopt ze los, of als set met een bedelarmband er al aan. Meestal gaat het dan om één bedel met naam aan een armband, maar je kunt ook een complete set met een zilveren bedelarmband met verschillende naambedels en geboortestenen kopen. Dat is een mooi begin, want daarna kun je er (over het verloop van jaren) zelf allerlei leuke, voor jou betekenisvolle bedels bij hangen. Ook een origineel cadeau voor oma natuurlijk, een zilveren bedelarmband met bedels van al haar kleinkinderen!

Zilveren bedels

Een armband wordt pas echt een bedelarmband als er flink wat bedels aanhangen. En de bedels aan je armband moeten een verhaal vertellen... jouw persoonlijke verhaal. Van iedere bedel weet jij waar ie voor staat, of waar ie naar verwijst. Jij weet welke herinnering bij welke bedel hoort. In onze rubriek met zilveren en kralen bedels vind je heel veel manieren om jouw zilveren bedelarmband aan te kleden met jouw eigen symbooltjes en herinneringen. Zoek je iets nóg persoonlijkers? Dan laat je je eigen tekst, naam, datum of symbool op een zilveren bedel graveren!

Bedel met geboortesteen

Aan je bedelarmband hang je natuurlijk gewoon lekker wat jij wil, en zo hoort dat. Dus ook een geboortesteen, of een Swarvoski-kraal, of zelfs een parel. Op MamaKado hebben we gelukkig flink wat kralenbedels. Wat dacht je van de zilveren geboortesteen bedels? Eentje voor elke maand, met een eigen gekleurd Swarovski-kristal om de geboortemaand uit te beelden.

Daarom een sieraad van MamaKado

Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Kettingen, armbanden, ringen en nog veel meer. Voor een eerlijke prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit. Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. En dus ook met een Nederlandstalige klantenservice, die via telefoon en e-mail voor je klaar staat. En met heel veel tevreden klanten, die je de afgelopen 10 jaar voorgingen. Niet voor niets beoordelen zij ons met een rapportcijfer van bijna 9,3 (gebaseerd op meer dan 1.000 beoordelingen via Trusted Shops in het afgelopen jaar).

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad